1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Op de Markt is uw euro...

Niet alle ondernemers verkopen vanuit een winkelpand. Ook de markt is een belangrijk verkoopkanaal, vooral voor de ambulante handel. Al enige tijd bestaat de website www.de-markt.nl. Deze site is speciaal bedoeld voor ondernemers die overwegen om op de markt te gaan verkopen en ook voor hen die dit al heel lang doen.

Op deze site kunt u terecht voor praktische tips en voorbeelden die u kunnen helpen bij lokale en/of individuele marktpromotie. Maar daarvoor moet u wel eerst aangeven wie u bent en wat uw betrokkenheid bij de markt is. Dat wil zeggen: bent u markthandelaar (verkoopt u producten op de markt) of solitaire standplaatshouder (bezit u het recht op een bepaalde vaste plaats op een bepaalde markt)?

De site maakt deel uit van de campagne ‘De markt. Van alle markten thuis’. Deze campagne is opgezet door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) met als doelstelling de positie van de markt in Nederland te versterken. Via de site kunt u promotiemateriaal bestellen, zoals vlaggen en stickers. Het promotiemateriaal is bedoeld voor iedereen die aan de promotiecampagne mee wil werken.

Voordat u toegang krijgt tot deze site moet u eerst uw e-mailadres en uw wachtwoord invoeren. Hebt u vervolgens toegang tot de site, dan kunt u gebruikmaken van verschillende tips en ideeën, bijvoorbeeld voor het organiseren van een bepaalde paasactie of een kleurwedstrijd. Deze ideeën worden regelmatig vernieuwd. Ook kunt u op deze site nakijken welke markten er in Nederland worden gehouden en waar u deze kunt vinden. Deze site geeft u dus een prima overzicht van het totale aanbod van lokale markten.

Deze website is overigens niet alleen bedoeld voor degenen die direct betrokken zijn bij de markt, zoals de markthandelaren en standplaatshouders. Ook gemeenten (marktbeheerder, marktmeester of beleidsambtenaar) en andere bij het marktgebeuren betrokken partijen, zoals een reclamebureau of een bepaalde leverancier aan markten, kunnen er terecht.
Maar de site de-markt.nl is niet de enige website voor de ambulante handel. De site van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) geeft u namelijk ook de nodige marktinformatie (www.cvah.nl). De CVAH is de grootste vakorganisatie voor de ambulante handel. Op deze site kunt u per dag nagaan waar welke markten worden gehouden. Ook vindt u hier een overzicht van bijzondere jaarmarkten, naast informatie over de vereniging en een lijst van ondernemingen die toeleverancier zijn voor de ambulante handel. Cvah.nl komt bijvoorbeeld erg van pas als u met deze ondernemingen zaken wilt doen.

www.de-markt.nl


Software voor betere verkoop
W
ilt u met direct marketing uw verkoop sterk verbeteren? De volgende DM-Software zorgt voor een professioneel resultaat:
Software voor het schrijven van een Sterke Verkoopbrief (Direct Mail)
Software voor het schrijven van een Compact Belscript (Telemarketing)
Software voor het schrijven van een Scorende Offerte (Acquisitie)

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Dit artikel  behoort tot onze portal  Orders & Opdrachten Binnenhalen Deze portal wordt wekelijks aangevuld met nieuwe rekentools en adviezen. 

Tip
Wilt u zich niet aanmelden als gebruiker, kijk dan eens in onze webshop bij de CD-ROMS en losse software.   

CD-ROM Acquisitie

CD-ROM Offertes Schrijven
CD-ROM Offertemanager

Software Offerteberekeningen Maken (versie Zakelijke Dienstverlening, Productie en Ambacht)
Software Offerteberekeningen Maken (versie Detailhandel en Groothandel)
Software Offertes Schrijven

Software Verkoopbrief Schrijven

Software Belscript Schrijven

Vergelijkbare artikelen
tips voor uw offerte
verkoop tips: tip voor het werven van nieuwe klanten
wijziging van uw klantgegevens
op de markt is uw euro...
checklist order verkrijgen
checklist nazorg na een verkregen order
let op de verkoopsignalen van uw klanten!
beter zaken doen via een netwerk
hoe goed omgaan met twijfelende klanten?
valkuilen bij prijsonderhandelingenNieuwe abonnees ontvangen geheel gratis de CD-ROM Grip op Offertes Schrijven, inclusief een handzaam boekje over het schrijven van scorende Offertes. (winkelwaarde € 69,-). Deze CD-ROM is speciaal ontwikkeld voor verkoopmedewerkers die offertes schrijven.

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.