1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Een goed betalende debiteur? Automatiseer het contact met uw debiteur

Een goed betalende debiteur vormt de basis van uw onderneming. Het is van groot belang dat uw personeel zorgvuldig en respectvol met elke debiteur omgaan. In de praktijk blijkt dat de relatie tussen uw bedrijf en uw debiteur sterk verbeterd kan worden. Een beter betalende debiteur verloopt via een regelmatige en gestructureerd contact met uw debiteur. Eventuele klachten van uw debiteur worden snel gesignaleerd. Zodat u deze snel voor uw debiteur kunt oplossen, waarna deze debiteur overgaat tot betalen.

Echter, een goed contact met uw debiteur vraagt veel tijd en geld van uw bedrijf. Immers, een goed debiteurenbeheer is een complex communicatieproces is. Uw beheerder voor debiteurenbeheer heeft te maken met de klant (debiteur), moet intern collega’s op verschillende niveaus informeren over de voortgang en waar nodig om advies vragen.

Uw debiteur sneller laten betalen: hoe realiseert u dat?
Met een goed debiteurenbeheer wilt u uw cashflow verbeteren en uw risico’s beperken. U investeert energie en geld in uw debiteurenbeheer om het gevaar van niet of laat betaalde facturen te voorkomen. Om uw debiteurenportefeuille effectief te kunnen beheren, is goede software een eerste vereiste.
Contact met uw debiteur kunt u automatiseren
Debiteurenbeheer vraagt meer van u dan een pen, papier en een telefoon. Het gaat immers om belangrijke contactmomenten met uw klant. Wilt u dat uw debiteurenbeheer goed wordt uitgevoerd en de contacten met uw debiteuren overzichtelijk op één plek worden vastgelegd? Dan ontkomt u er niet aan om goede software aan te schaffen. Zodat u het beheer van uw debiteuren in goede banen kunt leiden.

Meer informatie plus tools voor een goed debiteurenbeheer?
Meld u aan als gebruiker van de portal Financieel Sterk Ondernemen (FSO). U krijgt dan de beschikking over vele Tools (Rekenmodellen, Stappenplannen, Checklists, Digitale Publicaties) op het gebied van Debiteurenbeheer en Financiële Zaken.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Dit artikel behoort tot onze portal Financieel Sterk Ondernemen. Deze portal wordt wekelijks aangevuld met nieuwe rekentools en adviezen.

Tip
Wilt u zich niet aanmelden als gebruiker, kijk dan eens in onze webshop bij de CD-ROMS en losse software.

CD-ROMS
CD-ROM Grip op Financiele Zaken

SOFTWARE
Software Prognoses en Jaarcijfers
Software MKB Kosten Monitor
Software MKB Omzet Monitor

Vergelijkbare artikelen
een originele aanmaning van debiteuren
debiteurenbeheer pakt u zo aan...
effectief debiteurenbeheer van belang voor uw bedrijfscontinuïteit
werken aan een goed debiteurenbeheer
elektronisch factureren: de voors en tegens van elektronisch factureren
uw debiteur betaalt veel te laat? bereken wettelijke rente!
debiteurenbeheer en aanpakken van wanbetalers: wat kan de rechter voor u doen?
debiteurenbeheer en wanbetaling: stappenplan ter beperking van uw risico
debiteurenbeheer: wat u moet weten over debiteurenbeheer
debiteurenbeheer: neem preventieve maatregelen

Als nieuwe gebruiker van Financieel Sterk Ondernemen ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.