1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Leads genereren via Content Marketing

Hoe krijgt u Warme Leads op een effectieve manier?

Verkoopt u een product of dienst waarvoor een goede uitleg van alle gebruiksvoordelen absoluut nodig is voor goede leads?

Dan is het plaatsen van een aantal eigen artikelen op onze website over uw product of dienst een uiterst effectieve aanpak voor uw verkoop!  Waarom een eigen artikel over uw product of dienst op onze artikelenpagina zo effectief is

Met een eigen artikel bereikt u uw doelgroep inhoudelijk beter dan met een advertentie of een banner. U krijgt immers de gelegenheid om de voordelen van uw product of dienst helder uit te leggen.

Al lezend raakt een potentiële klant geïnteresseerd.

In het artikel plaatst u op een beperkt aantal woorden een hyperlink naar uw eigen website. Bijvoorbeeld naar een informatiepagina met een aanmeldformulier. Zodat een lead zich bij uw bedrijf bekend kan maken als 'geïnteresseerd'. U kunt dan vervolgens het verkoopwerk afmaken waarna uw bedrijf er weer een klant bij heeft.


Een voorbeeld?

Lees hier een voorbeeldartikel:

Uw Cash Flow verbeteren? Dit kunt u doen voor een betere Cash FlowOver de veelbezochte artikelenpagina van Digitale Professionals

Dagelijks worden de artikelen van Digitale Professionals gelezen door meer dan 2.000 unieke bezoekers (een printscreen van Google Analytics op aanvraag beschikbaar).

Onze unieke bezoekers zijn veelal zakelijke beslissers: Ondernemers uit het MKB en Grootbedrijf en Managers van allerlei organisaties

Zij zijn zelf op zoek naar bepaalde informatie: vaak naar een oplossing voor hun probleem.

Vinden (via Google!) en lezen ze uw artikelen op onze artikelenpagina, dan is de kans bijna 100% dat ze klikken op uw hyperlinks

En zich vervolgens via uw website aan u bekend maken (NAW-gegevens, enzovoort).

Waarna u vervolgens er zelf voor zorgt dat deze leads ook daadwerkelijk klant bij u worden.


Hoe werkt dit?

Stap 1: U levert de tekst aan van uw artikelen

U levert per artikel een tekst aan van maximaal een halve A-vier over de gebruiksvoordelen van uw product of dienst. Wij verzorgen de eindredactie en kiezen de handigste zoekwoorden waarop uw product of dienst snel gevonden zal worden. Op uw aanwijzing brengen wij per artikel hyperlinks aan die verwijzen naar uw website.

Desgewenst schrijft onze redactie de artikelen voor u tegen meerprijs.

U kunt ook uw hyperlinks laten aanbrengen in een selectie van de artikelen die door ons zijn geschreven en gepubliceerd. In dat geval brengen wij per artikel de door u gewenste hyperlinks aan naar uw website.


Stap 2: Plaatsing Artikelen op Internet 

Vervolgens plaatsen wij de artikelen op de artikelenpagina voor de periode van een jaar.

De plaatsingsperiode van een jaar kunt u jaarlijks verlengen.


Reacties uit de markt

Onze klanten ontvangen via eigen artikelen op onze artikelenpagina zodanig veel leads dat ze jaarlijks doorgaan met deze effectieve vorm van marketing. En zelfs het aantal artikelen op onze artikelenpagina uitbreiden.

Een onlangs ontvangen reactie van een klant (marketingmanager van softwareproducent van registratiesoftware van zakelijke kilometers van werknemers)

" Vorig jaar hebben we een aantal artikelen op de website van Digitale Professionals geplaats. Wij zien vanuit deze artikelen een goed resultaat ontstaan waar we erg blij mee zijn. Om deze reden willen we voor het komende jaar doorgaan met de artikelen. We hebben weer een aantal leuke en informatieve artikelen geschreven die we weer graag op de artikelenpagina van Digitale Professionals publiceren." 


Voorwaarden voor het plaatsen van artikelen

- De grootte van het artikel is ongeveer een half A4;
- De artikelen zelf bevatten uitsluitend tekst, en dus geen beeld- of filmmateriaal. U kunt uiteraard wel via een hyperlink verwijzen naar een pagina met film- of beeldmateriaal.
- In de tekst van elk artikel plaatsen wij op uw aanwijzing een link (of een aantal links) naar uw product en/of bedrijf;
- Uw artikel blijft voor de periode van een jaar staan op de artikelenpagina van Digitale Professionals. Daarna wordt de publicatie van uw artikelen steeds weer verlengd voor de periode van een jaar tot wederopzegging;
- De door u aangeleverde tekst wordt redactioneel door ons bewerkt zodat alle artikelen in goed Nederlands en met eenzelfde zakelijke stijl worden gepubliceerd;
- Onze factuur dient bij aanvang van de opdracht te zijn voldaan.


De kosten

De kosten van het plaatsen van een artikel voor de periode van een jaar bedragen € 150,-.


Kennismakingsaanbod: Kosten per jaar (*) (prijzen excl. BTW) 

5   Artikelen: € 675,-

10 Artikelen: € 1.250,-

(*) Grotere aantallen op aanvraag


Contact

Wilt u een aantal artikelen plaatsen op onze artikelenpagina?

Bel ons op T. 035 6421052

Of stuur een mail naar info@digi-profs.nl

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Als nieuwe gebruiker van Financieel Sterk Ondernemen ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.