1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

FinanciŽle Berekeningen Maken
Deze software is bedoel voor ondernemers uit het MKB die verschilende financiële berekeningen zelf willen maken. Bijvoorbeeld voor het bepalen van hun kostenstructuur (teneinde te bezuinigen), voor het aangaan van een lening, voor een jaarlijkse prijsaanpassing van uw producten of diensten, voor een actief debiteurenbeheer en/of voor het berekenenen van uw uurtarief.

Een voorbeeld: Kostenberekening maken
Het is belangrijk om uw totale kosten regelmatig te berekenen zodat u zicht houdt op kostenstijgingen. Stijgen uw kosten dan moet u ook de verkoopprijs van uw product en/of dienst aanpassen om uw winst op peil te houden. Met deze software berekent u uw totale kosten en het percentage waarmee u uw verkoopprijs van uw product of dienst moet aanpassen bij een kostenstijging.

Nog een voorbeeld: Actief debiteurenbeheer
Weet u wat het u kost aan rente als uw klanten te laat betalen en wat uw schade is in termen van Omzet als uw klanten helemaal niet betalen? Met deze software berekent u de gemiddelde betalingstermijn van uw klanten, uw mogelijke rentebesparing als uw klanten sneller gaan betalen en de extra te behalen omzet die nodig als een klant onverhoopt niet gaat betalen. Zodat u met deze software veel actiever aan debiteurenbeheer gaat doen.
Een voorbeeld tot slot: U wilt een lening sluiten  
Stel u heeft voor uw bedrijf een krediet nodig voor een bepaalde periode. Wat zijn dan uw maandelijkse kosten aan rente en aflossing? Met deze software berekent u deze financieringskosten op basis van een lineaire lening (u lost maandelijks af waardoor uw rentekosten afnemen) en op basis van een annuïteitenlening ((rente en aflossing maandelijks hetzelfde bedrag gedurende de looptijd).  

Met deze software berekent u de volgende soorten kosten:

• Totale Kosten
• Financieringskosten (Lineair en Annuïteiten)
• Kostprijswijziging
• Debiteurenkosten
• Uurtariefberekening (obv totale kosten)

De software is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor niet-financiële ondernemers.

Prijs 59.00

 

Orders en Opdrachten binnenhalenCommerciŽle Tools voor meer Omzet (Zowel Off line als Online)

Helpt u dagelijks met Verkooptools, Verkoopmodellen, Checklists en Stappenplannen op het gebied van Marketing & Sales. Lees meer > ...